0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidenţialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, SC LINCA IG BUSINESS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: procesarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind evoluția și starea acestora, evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Astfel, SC LINCA IG BUSINESS SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

De asemenea, SC LINCA IG BUSINESS SRL nu furnizează datele dumneavoastră de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulga adresă dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

SC LINCA IG BUSINESS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații din cauza erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care găzduiește site-ul nostru sau acțiunilor unor terțe persoane.