0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de livrare

Cum se face livrarea?

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, în toate localitățile din România. Produsele dumneavoastră vor fi împachetate cu grijă și expediate în cutii de carton, care asigură transportul comenzii dumneavoastră în condiţii bune. Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostru, comenzile sosite după această oră, vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

Coletele sunt livrate doar la adresa din buletin?

Livrarea se face către adresă completată de dumneavoastră in formularul de comandă. Întrucât livrările se efectuaza între orele 08:00-17:00, va rugăm să precizați o adresă la care livrarea să poată fi posibilă în acest interval orar.

Când îmi va fi livrată comandă?

Comanda dumneavoastră va fi livrată, în general, în următoarea zi lucrătoare după expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit până la două zile lucrătoare, în funcție de zona geografică în care locuiți sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaborăm.

Care sunt costurile de transport?

Transportul este de 30 Ron pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea coletului.

Livrarea bunurilor

În situația în care SC LINCA IG BUSINESS SRL nu este în măsură să livreze cumpărătorului bunurile comandate și achitate în avans, din motive obiective și care nu depind de companie, cumpărătorului i se va restitui integral suma plătită. Într-un astfel de caz, suma integral plătită se referă la cheltuielile efective suportate de client.

Timpul de livrare

Perioadă standard pentru livrare este de 24-48 ore. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare cauzată de întârzierile provocate de evenimente neprevăzute și care nu depind SC LINCA IG BUSINESS SRL , în conformitate cu Ordonanța nr.21/1992, privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Fac excepție de la perioada standard de livrare cupoanele de cadou comandate, care vor fi livrate prin e-mail instant, în urma finalizării procesului de confirmare a comenzii.

Bunurile livrate vor fi însoțite de factură, care servește ca document financiar, dar și că document privind garanția, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Folosirea de către client a unui cupon de cadouri pentru achiziționarea bunurilor, se va regăsi în mod corespunzător în cadrul facturii.

Cumpărătorului i se cere adresa pentru livrare, la completarea comenzii.

Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanții SC LINCA IG BUSINESS SRL vor informa fără întârziere clienții folosind datele de contact existente.

Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, și nu a fost contactat de SC LINCA IG BUSINESS SRL, clientul poate da telefon la 021/361.15.99; 021/361.13.53 sau contacta SC LINCA IG BUSINESS SRL prin e-mail la adresa contact@linca.ro.

Transportul, ambalarea și termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plată se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

SC LINCA IG BUSINESS SRL păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când prețul complet al bunurilor este plătit.

Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator și client după ce bunurile au fost livrate de SC LINCA IG BUSINESS SRL vor fi achitate de cumpărător.

În situația în care clientul alege plata online, tranzacția va fi procesată în parteneriat cu Unicredit Bank. Ilinca România nu solicita și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardurile bancare ale cumpărătorului. Aceste informații sunt strict confidențiale și sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

De asemenea, în cazul plăților online, SC LINCA IG BUSINESS SRL nu este şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzând, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutară aplicate de bancă emitentă a cardului acestuia, în situația în care moneda de emitere este altă decât RON. Responsabilitatea acestui fapt cade în sarcină clientului.

Modalități de livrare

Livrare se face prin curier rapid. Se acceptă ridicarea bunurilor de către cumpărători de la cele două magazine ale societății: Magazinul NATURINO și Magazinul ILINCA din cadrul Băneasa Shopping City, et.1, Sos. București-Ploiești, nr.42D, Sector 1, București.